Gå til sideindhold
Jeg vil da heller ikke undlade at rose Feliks for brugervenlighed.
Det er bl.a. virkelig lækkert med den lille hjælp med alle de
opmærksomheder der skal på plads for at kunne danne statistik
- og det er rigtig lækkert med en overskuelig statistik.
"
Afdelingsleder Forebyggelse og Fritid, Holbæk Kommune.
Apricore logo

Feliks - Ungdomsskolesystem

Med Feliks får I et fuldt administrativt system som er udviklet af ungdomsskoler, til ungdomsskoler i et OPP (offentlig/privat-partnerskab). Det betyder at ungdomsskolens dagligdag, opgaver og brugere er et grundlæggende fokus igennem hele Feliks
 

Stille og roligt bruger flere og flere medarbejdere hos os Feliks – og det smitter sjovt nok også af på statistikken! :-) Og lige det der med statistikken – det er virkelig lækkert lige at kunne lave et udtræk her og nu – til os selv, til medarbejderne, til politikerne eller hvem der ellers kan finde på at spørge.
Afdelingsleder Forebyggelse og Fritid, Holbæk Kommune

 
Ungdomskole it

Meget mere end administration

Det handler om at få mest muligt ud af de data som indsamles og automatisere mest muligt af de daglige arbejdsgange derfor er det en selvfølge i Feliks, at der arbejdes i et intelligent og semi-automatiseret arbejdsflow, da det giver et bedre overblik og en øget brugervenlighed, som er et must i en travl og foranderlig hverdag med mange hænder ind over de administrative opgaver. 

Feliks hjælper med automatisering af trivielle opgaver samt med at huske på, hvilke opgaver der skal håndteres, når de ikke kan løses automatisk. 

I arbejdet med Feliks er der altid plads til en medspiller mere. Vi er godt klar over, at der er 98 ungdomsskoler og ingen af dem er helt ens. 

 

Jeg synes det er super at arbejde i Feliks, nemt og navigere rundt i :-). Væsentlig bedre end vores tidligere system.
Niels Plet-Hansen, klubmedarbejder, Holbæk 

 

Book en præsentation

 
Ønskede tidspunkt

Sikkerhedspørgsmål
Damen talte højt ved siden af kurvestolen, da kvinden gjorde sig usynlig under fyrretræsbordet.

 
 
 
Apricore er et danskejet firma, hvor alt udvikling foregår i Danmark. Det er også derfor vi staver Feliks med "ks" og ikke Felix.


Senest opdateret 01.02.2021 08:38 af LNV

Apricore logo