Gå til sideindhold
Det er sådan et nemt system,
det er supernemt at være ny bruger i Feliks.


Sekretær Lissi, Silkeborg Ungdomsskole.
Apricore logo

Det fortæller brugerne om E-protokol

E-protokol er først og fremmest et pædagogisk værktøj til at lære eleverne fremmødekompetencer, som også kan bruges som et administrativt system.

"Nu kom vi på den anden side af midnat og alle protokollerne er dukket op! Jeg var superspændt på at se frugten af mine indtastninger. Det ser rigtig godt ud! Det er rigtig tjekket med kvik-linksene - smart!"
Thomas Søby, lærer, N. Kochs Skole i Århus.

 

"Jeg glæder mig til at komme i gang med programmet. Jeg synes bestemt, at det virker som noget af det mest geniale, der endnu er blevet lavet til en skole som vores."
Dennis Storgaard Gude, lærer, 10. Klasse Center Skive.

 

Elev Nanna Jørgensen på Skanderborg 10. klasse UCS10 svarer på spørgsmålet om hun har pjækket siden hun fik første sms fra E-protokol. "Nej, nu ved man jo at der er nogen, der holder øje med en".

 

"Jeg sad netop lige og kiggede programmet igennem, og jeg må indrømme, at jeg bliver mere og mere imponeret over den måde, som du har formået at bygge det op på. Det er intet mindre end genialt - og hold da op, hvor er jeg glad for, at vi har investeret i det! ;o)"
Dennis Storgaard Gude, 10. Klasse Center Skive.

 

"Vi havde de første 50 elever igennem E-protokol i går aftes - ...og det fungerede super godt! God oplevelse for både lærere og kommende elever. Bl.a var det en fornøjelse at man umiddelbart derefter kunne se fordelingen på de forskellige fag i det eksporterede excel-dokument (næsten lige som Melodi Grand Prix :-))," fortæller IT-ansvarlige Bo Rotbøl efter den første dag med E-protokol på Dalum Ungdomsskoles 10. klasse.

 

"Det er jo fedest at have den grønne smiley. Der er nok gået lidt sport iden, sådan ej jeg skal bare være der, for ellers ser alle bare at man er kommet for sent." Camilla Mihalech, elev, Holbæk 10. klassecenter

 

"Som kontaktlærer har jeg et uvurderligt overblik over mine kontaktelevers færden, eller mangel på samme. Jeg kan, efter hver time, se om nogle har været fraværende i undervisningen, og kan kontakte eleven eller forældrene med det samme. Det er altid nemmere at tage samtalen "her og nu", man undgår i hvert fald misforståelser angående, hvilken dag, time osv. der var tale om fravær."
Mette Christiansen, lærer på Holbæk 10. klassecenter.

 

"Vi er i øvrigt rigtig glade for din hurtighed og allerede i aften hvor vi har info-møde med kommende årgang, præsenterer vi jeres modul fra vores web. Fedt!"
Anja Østergaard Jensen, Afdelingsleder 10. Klasse Center Skive.

 Senest opdateret 31.07.2017 09:10 af APRSUP

Apricore logo